Despre noi

Suntem un business românesc specializat în procesarea cărnii. Încă din anul 2000, oferim clienților noștri mezeluri făcute cum trebuie, ca-n Ardeal. Livrăm produse cu adevărat oneste. Verificăm fiecare etapă și controlăm extrem de bine calitatea.

Avem o producție diversificată și bine structurată, care satisface toate gusturile, dar mai ales aduce o notă aparte pe piața produselor din carne, prin calitate și originalitate. Producem peste 80 de produse individuale, structurate pe trei game. De la produse crud-uscate, preparate prin combinarea metodelor tradiționale, cu tehnologii de producție de specialitate, la produse procesate, fierte și afumate, preparate la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță alimentară.

Ne adresăm partenerilor informați și dornici să ofere clienților lor produse deosebite, proaspete și superioare calitativ, preparate cu atenție și grijă, în condiții care îndeplinesc normele europene de securitate a producției alimentare.

Viziune

Ne mândrim să fim un business românesc exemplar. Suntem recunoscuți în Transilvania ca o companie stabilă, care a crescut prin forțe proprii. Credem că cel mai sigur drum este cel pe care ți-l faci singur, cu sârguință și ambiție. Ținem la drumul nostru și facem fiecare pas cu perseverență. Ne păstrăm verticalitatea, indiferent de situație. Nu facem niciodată compromisuri la calitatea muncii noastre sau a produselor care ne ies pe poartă. Suntem o echipă unită, care a reușit întotdeauna să se dezvolte și să funcționeze în armonie.

Misiune

Existăm pentru a oferi clienților noștri calitate și onestitate prin produsele noastre, rodul unui business exemplar sănătos, făcut cu grijă și respect față de comunitate.

Valori

Credem în…

Perseverență: Facem lucrurile să se întâmple. Avem o voință de fier, care ne ghidează spre țelul nostru. Ne urmărim întotdeauna obiectivele, cu răbdare, stăruință și determinare.

Hărnicie: Suntem vrednici. Muncim cu zel în fiecare zi, astfel încât să livrăm constant valoare clienților și partenerilor de business. Cu multă sârguință, suntem capabili să obținem rezultate în mod eficient.

Echipă: Suntem uniți. Credem că fiecare dintre noi are un rol esențial în reușita business-ului. Ne bazăm pe expertiza fiecăruia și învățăm unii de la alții.

Onestitate: Facem lucrurile corect, ca pentru noi. Din respect pentru consumator și comunitate, facem totul așa cum trebuie. Suntem onești în ceea ce livrăm, fără compromisuri.

Istoric

Societatea comercială „Agra Internațional”, așa cum s-a numit inițial actuala companie Agra’s, a fost înființată în anul 2000, în urma preluării unui activ al S.C. Agra Alba S.A., societate specializată în procesarea cărnii.

Agra’s a început cu o unitate de procesare carne și un punct de sacrificare, având o dotare tehnică redusă. În primul an, s-a continuat producția cu dotările existente, utilizându-se materii prime achiziționate de pe piața internă și de la punctul propriu de sacrificare. Capacitatea de producție era destul de scăzută, de circa 500 kg/ zi.

Din anul 2001, Agra’s a renunțat la punctul de sacrificare și a început importarea materiilor prime necesare producției, alături de dezvoltarea bazei de clienți și a rețelei de distribuție. Odată cu creșterea cifrei de afaceri și a profitului, s-au realizat investiții constante în mărirea capacităților și a spațiilor de producție și de depozitare, în achiziția de utilaje noi, în dezvoltarea logisticii de desfacere, și a fost adoptată o politică de marketing unitară.

În următorii 4 ani, au fost continuate investițiile în facilitățile de producție și desfacere, s-au achiziționat noi utilaje, iar echipa de angajați a crescut constant.

În 2005 a fost demarat programul principal de investiție pentru realizarea „Complexului de Procesare Industrială a Cărnii” (Program SAPARD). Complexul a fost terminat și inaugurat în octombrie 2006, având o capacitate de procesare de 40 tone/ zi, investiția totalizând 4 milioane euro. Prin acest program s-au realizat investiții importante în utilaje, flotă auto și IT. Acestea au vizat în principal dezvoltarea fabricii de preparate din carne, dotată integral cu tehnologie de ultimă generație, având în prezent o capacitate de producție de 14.000 tone/ an, construcția unui depozit frigorific integrat, cu o capacitate de stocare materii prime congelate de 400 tone, și dezvoltarea flotei auto pentru distribuție, prin achiziționarea și echiparea a 30 de autoutilitare si 30 de autoturisme pentru agenții comerciali proprii.

În anul 2007, Agra’s a devenit societate pe acțiuni, moment în care au fost realizate o serie de modificări la nivel organizatoric, al managementului de producție și comercial.

Anul 2010 a marcat intrarea pe piața de retail, prin lansarea rețelei de magazine proprii Agra’s. În prezent, rețeaua de magazine numără 7 locații de tip market și supermarket, compania având în plan extinderea acestui business în viitor.

În 2016 se vor finaliza proiectele de modernizare și extindere a capacităților de producție pentru produsele crud-uscate.

Echipa

Sanda Stîncel – Actionar / Președintele Consiliului de Supraveghere

Dan Sărmășan – Actionar / Președintele Consiliului de Administratie

Paul Bălșan – Director General

Andrei Sărmășan – Director Executiv

 

Simona Cremene – Director Economic

Bogdan Moisii – Director Național Vânzări

Ioan Lăluț – Director Producție

Ileana Lăluț – Director Livrari

 

Robert Buciuman – Director Vânzări Ardeal Centru

Adrian Orbai – Director de Vanzari Ardeal Est

Sergiu Gorgan – Director de Vanzari Ardeal Vest

Horea Udrea – Director Vânzări București

Oltița Trifa – Coordonator Magazine

Cătălin Oprinca – Coordonator Magazine

Sus

Sediul Central

Str. Biruinței Nr. 25, Oarda, Alba Iulia, jud. Alba

tel.: +40 258 81 17 14; fax: +40 258 81 28 79

agras@mezeluridomnesti.ro

office@agras.ro

Depozit Regional

Splaiul Unirii Nr. 162, Sector 4, București

tel.: +40 732 90 01 10

bucuresti@mezeluridomnesti.ro


Politica protectia datelor

Ne găsești pe

Copyright © 2015 Agra's S.A. Toate drepturile rezervate. | Termeni și condiții

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Formular trimis