Termeni și condiții de utilizare

 1. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Accesul și utilizarea site-ului agras.ro sunt supuse acestor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Termenii și condițiile se aplicătuturor utilizatorilor site-ului.
 2. ro este un site de prezentare și informare, al companiei Agra’s SRL. Accesul pe acest website este gratuit.
 3. Website-ul se va utiliza doar în interes personal și non-comercial. Toate drepturile de autor, mărcile și alte drepturi de proprietate intelectuală din conținutul website-ului (texte, imagini sau alte materiale) sunt proprietatea Agra’s SRL, sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.
 4. Nu este permisă reproducerea, copierea, folosirea, transmiterea, vânzarea, licențierea, comercializarea sau distribuirea niciunei părți a acestui website fără acordul scris al reprezentanților companiei. Nu este permisămodificarea sau incorporarea sa în orice alte lucrări, publicații sau website-uri.
 5. În calitate de utilizator al website-ului, sunteți de acord să nu folosiți nici un program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automată, pentru acțiuni de tip spamming, flooding, furt de date, modificării sau alterării website-ului.
 6. Depunem toate eforturile pentru a asigura corectitudinea și integralitatea informatiilor pe site-ul agras.ro. Agra’s SRL nu își asumă însă responsabilitatea pentru eventualele erori, greșeli, omisiuni sau lipsa de acuratețe a materialelor publicate pe acest website și pentru daunele rezultate din acestea. Materialele publicate pe agras.ro sunt informative.
 7. Agra’s SRL și/sau orice alte părți implicate în crearea, administrarea sau prezentarea acestui website, nu vor avea nici o responsabilitate legală pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilități directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesării, utilizării, incapacității de utilizare, sau schimbării conținutului acestui website. Agra’s SRL își rezervă dreptul de a modifica orice informație de pe acest website, fără o notificare prealabilă.
 8. Toate informațiile personale furnizate de utilizatori sunt și vor rămâne confidenț Agra’s nu va folosi aceste informații decât în scopul comunicării directe cu utilizatorul, și nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare fără acordul acestora.
 9. Orice comunicare sau material fără caracter personal, transmise acestui website prin email sau formularul de contact, incluzând orice informații, întrebări, comentarii, sugestii sau alte informații similare vor fi tratate ca informații neconfidențiale și nebrevetate.
 10. Sunt interzise actele sau acțiunile care pot fi considerate inadecvate, ilicite sau calomnioase la adresa companiei Agra’s SRL, a clienților sau terților parteneri. Această prevedere include, fără a se limita la, următoarele:încălcarea confidențialității Agra’s SRL sau a unei terțe pesoane, utilizarea acestui website pentru a defăima sau calomnia compania Agra’s SRL, angajații săi sau alte persoane, încărcarea de fișiere care conțin viruși care ar putea dăuna acestui website sau altora, transmiterea către acest website a oricărui material neautorizat incluzând, dar fără a se limita la, materiale care ar putea cauza neplăceri sau ar putea fi defăimătoare, rasiste, obscene, amenințătoare, pornografice sau ilicite, fiind în detrimentul sau încălcând sistemele sau rețelele de securitate ale Agra’s SRL sau ale terț
 11. Produsele prezentate pe acest site sunt reprezentări vizuale și nu constituie o obligație din partea Agra’s SRL. Agra’s SRL nu garantează disponibilitatea acestora în anumite locaț Vă rugăm să contactați departamentul de desfacere și distribuție pentru mai multe informații despre disponibilitatea produselor Agra’s.
 12. Orice litigii sau controverse, în legătură cu folosirea acestui website, vor fi guvernate de către legea română.